Velkommen til tryllekunster Benedikt's hjemmeside. Har du brug for lidt underholdning til børne festen så kontakt mig. Mit speciale er trylleri for børn i alderen 4-10 år.

 

Hvis du har svært ved at finde på flere skattejagter og andre lege til børnefødselsdagen var det måske en ide at hyre en tryllekunstner . Børnene er vilde med trylleri. Jeg gør alt hvad jeg kan for at få børnene med i trylleriet og skal ved flere af numrene bruge assistenter til at hjælpe. De numre som bliver udført er både gamle kendinge som I sikkert kender fra  scenen i storcentre og på markeder men også nogle helt andre som egner sig bedst til mindre grupper. Der vil være tørklæder som skifter farve, Kaniner som bytter plads i kasserne, mælk som bliver tryllet til slik og også et tanketrick hvor det er assistenen (evt. fødselsdagsbarnet) som udfører magien ved at læse de andre børns tanker.

Hvert show tilpasses aldersgruppen.

Er det dyrt ??? Det er op til en selv at vurdere men husk der er tale om en live forestilling som giver børnene en helt speciel oplevelse. Efter showet kan der også hvis det ønskes - laves ballonfigurer til fødselsdagsbarnet og gæsterne. 

Et show tager ca. 25 minutter (+ evt. ballonfigurer) og der vil blive udført mange gode børnetricks. Klik på feltet Tryllenumre for at se hvilke tricks der evt. vil blive udført i showet.

Mine priser er  de laveste du finder på denne slags underholdning. Ring eller skriv en email og få en pris på en forestilling. Jeg bor i Nordsjælland men kører gerne for at komme til din fest .

 

For bookning eller prisoplysning skriv en mail til tryl@benedikt.dk

eller 

ring på 51266656